2 Ağustos 2012 Perşembe

Müslüman Kadınlara Tecavüz Ediliyor!



Müslüman Kadınlara Tecavüz Ediliyor!
Budistler kuşattıkları bir köyde kadın ve genç kızlara tecavüz ediyor. Dört bir yanından sıkı ablukaya alınan köyün tüm erkekleri ise tutuklu!

Sınır Muhafızları (Nasaka) ile Budist gençler, Mangad’ın güneyindeki Srafrang köyünde genç kızlara ve kadınlara tecavüz ediyor.
Budistler geçtiğimiz ay bu köyü yakmış, polis güçleri genç ve yetişkin tüm erkekleri tutuklamıştı. Köyde kadın, çocuk ve yaşlılardan başka kimse kalmadı. Mazlum köylüler yemeksiz, içeceksiz ve elbisesiz sokakta uyuyor. Nasaka güçleri köyü dört bir yanından kuşattı.
Köye kimse ulaşamadığı gibi içinden de kimse çıkamıyor. Şu ana kadar köyde şehit edilen kadın sayısı sekiz. Budistler kendilerine karşı direnmeye çalışan Hasan Şerif isimli bir yaşlı dedenin de sakalını yaktı. Çocuklar, kadınlar en yüksek sesleriyle haykırarak şöyle sesleniyor: ‘Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize katından bir yardım eden yolla.’

Ancak aliminden siyasisine, küçüğünden büyüğüne, kadınından erkeğine tüm dünya suskun seyrediyor. Burma Müslümanları uzun yıllardır olduğu gibi bugün de sessiz bakışlar arasında katledilmeye devam ediyor.
Timetürk

http://www.anadoluhaberim.com/haber_detay.asp?haberID=3051

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder