2 Ağustos 2012 Perşembe

ARAKAN DA KATLİAM-4

ARAKAN DA KATLİAM-3

 

RESULULLAH (S.A.V) AĞLIYOR...



RESULULLAH (S.A.V) AĞLIYOR...



Resulullah ağlıyor

Ümmet görmüyor

Kızıla bürünmüş gökyüzünde

Kapkara bulutlar ağlıyor



Göz yaşlarına sema eşlik ediyor

Ay eşlik ediyor

Kuşlar böcekler mahlukatı alem

Toprak bile beraber ağlıyor



Resulullah ağlıyor ümmet görmüyor

Yetimlerine ağlıyor.

Oda yetimdi ya

Bu acıyı iyi biliyor

Ama ümmet hâlen uyuyor.



Resulullah ağlıyor,ümmet görmüyor

Çeçenistana,Filistine,Afganistan'a

Namusu kirletilmiş,Iraktaki bacıların

Arşı ağlatan feryadına

Dünyadaki tüm malzum müslümanlara ağlıyor

Ama ümmet hâlen uyuyor.



Resulullah ağlıyor,hıçkırıkları kulaklarımda

Yetim kalmış ümmetine ağlıyor

Hani nasihat etmiştiya müminlere,

Dünyanın bir ucunda müslümanın parmağına diken batsa,

Benim kalbim sızlar diye



Resululah ağlıyor ümmet uyuyor

Dünya hiç bu kadar zulüm etmemişti müslümanlara

Melekler eşlik etmiyor,sanki yaptığımız dualara

Toprak bile küsmüş sanki mahsul vermiyor

Eskisi gibi tüm dünyaya



Resulullah ağlıyor ümmet görmüyor

Malzum müslüman kanları

Bakın artık dünya kızıla bürümüş

Ama ümmet hâlen uyuyor.



Resullah ağlıyor.

Yanında adaletin babası Ömer ağlıyor

Ebubekir sıddık ağlıyor.

Hz. Osman ağlıyor,

Allahın aslanı Ali ağlıyor,ashabı kiram ağlıyor

Ama ümmet hâlen uyuyor.



Resulullah ağlıyor

Dünyadaki yetimlerine ağlıyor

Göz yaşları sanki sel olmuş

Dünyayı basıyor.

Ama ümmet hâlen uyuyor.



Resulullah ağlıyor

Ümmete sitem ettiğini söylüyor

Sitemi Allah'a varıyor

Akşamlar birazdaha zalim sanki

Yıldızlar eskisi gibi parlamıyor

Uyanmayan ümmet bizleri

Kimbilir ne gazaplar bekliyor.



Bahri Karaçöl

HADİS-İ ŞERİFLER


  HADİS-İ ŞERİFLER



"Şarkta(Doğuda) bir müslümanın ayağına diken batsa garptaki(batıdaki) bunu yüreğinde hissetmiyorsa gerçek iman etmiş sayılmaz"


Konuyla ilgili benzer hadis-i şerifler şunlardır :


Rasulullah (s.a.v.) şöyle buyurmuştur :

...
Vücudun herhangi bir organı rahatsız olursa, diğer azalar da ona uykusuzluk ve ateş ile iştirak ederler.
(Buhârî, Edeb, 27)Nu'mân bin Beşîr radiyallahu anh'dan: Allah Rasulu (sallallahu aleyhi ve sellem) buyurdu:

"Muminler; birbirlerini sevmekte, birbir­lerine merhamette, birbirlerine şefkat göster­mekte tek vücut gibidir. O vücudun bir organı rahatsız olursa, diğer organlar da acı çekip uykusuz kalır."
(Cem'ul fevaid el Rudani, Edeb, 7820; Buhârî; Muslim)

Bu sözün bir benzerini tasavvuf ehlinden Ebu’l-Hasan Harakânî isimli kişinin söylediği iddia edilen söz ise şöyledir :

“Şam’da bir müslümanın ayağına bir diken batsa benim ayağım kanar. Horasan’da bir müslümanın ayağına bir taş çarpsa benim ayağım sızlar.”

ARAKAN MÜSLÜMANLARI NI CANLI CANLI YAKIYORLAR...




ARAKAN MÜSLÜMANLARI’NI CANLI CANLI YAKIYORLAR...
Burma Müslümanları katliamı devam ediyor,geçen gün 1000 kişi soğukkanlılıkla öldürüldü, Medya ilgilenmiyor. İnsanlığın vicdanını uyandırmak için...

Burma'da budistler müslümanları katletmeye devam ediyor.

Burma Arakan'da budistler müslümanları katletmeye devam ediyor. Müslüman çocuklarını ellerini birbirlerine bağlayıp suya atıyorlar boğularak ölümlerini izliyorlar. Dünya sessiz kalıyor. Dünya televizyonları gazeteleri bu haberleri görmüyor. Dünyanın dikkatini bu yöne çekmek için,lütfen şu mübarek günlerde dünyanın dört bir yanında müslümanlara zulmediliyor. Sessiz kalma. Müslüman şu mübarek günlerde birkez olsun aç elini dua et. Birkez olsun şu haberleri duyur. Bir kez olsun müslüman kardeşlerinin derdiyle dertlen....

ARAKAN DA KATLİAM-2

ARAKAN DA MÜSLÜMAN KATLİAMINA SESSİZ KALMA!

Müslüman Kadınlara Tecavüz Ediliyor!



Müslüman Kadınlara Tecavüz Ediliyor!
Budistler kuşattıkları bir köyde kadın ve genç kızlara tecavüz ediyor. Dört bir yanından sıkı ablukaya alınan köyün tüm erkekleri ise tutuklu!

Sınır Muhafızları (Nasaka) ile Budist gençler, Mangad’ın güneyindeki Srafrang köyünde genç kızlara ve kadınlara tecavüz ediyor.
Budistler geçtiğimiz ay bu köyü yakmış, polis güçleri genç ve yetişkin tüm erkekleri tutuklamıştı. Köyde kadın, çocuk ve yaşlılardan başka kimse kalmadı. Mazlum köylüler yemeksiz, içeceksiz ve elbisesiz sokakta uyuyor. Nasaka güçleri köyü dört bir yanından kuşattı.
Köye kimse ulaşamadığı gibi içinden de kimse çıkamıyor. Şu ana kadar köyde şehit edilen kadın sayısı sekiz. Budistler kendilerine karşı direnmeye çalışan Hasan Şerif isimli bir yaşlı dedenin de sakalını yaktı. Çocuklar, kadınlar en yüksek sesleriyle haykırarak şöyle sesleniyor: ‘Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize katından bir veli (koruyucu sahib) gönder, bize katından bir yardım eden yolla.’

Ancak aliminden siyasisine, küçüğünden büyüğüne, kadınından erkeğine tüm dünya suskun seyrediyor. Burma Müslümanları uzun yıllardır olduğu gibi bugün de sessiz bakışlar arasında katledilmeye devam ediyor.
Timetürk

http://www.anadoluhaberim.com/haber_detay.asp?haberID=3051

NORVEÇLİ FAŞİST HİRİSTİYAN TERÖRİST

 
 
 
NORVEÇLİ FAŞİST HİRİSTİYAN TERÖRİST


Anders Behring Breivik (d. 13 Şubat 1979, Oslo),Norveçli katil.
 

Tarihe 2011 Norveç saldırıları olarak geçen 77 kişinin yaşamını yitirdiği 242 kişinin ise yaralandığı terör eylemlerinin faili. Polis Breivik'in saldırıda tek başına hareket ettiğini düşünse de, bir yardım ihtimalini de elden bırakmadı. Bulgulara göre, saldırı günü internet üzerinden Andrew Berwick adıyla kendi çok kültürlülük karşıtı ve aşırı sağcı ideolojilerini anlatan, Türkçesiyle "Bir Avrupa Bağımsızlık Bildirgesi-2083" başlıklı 1516 sayfalık bir manifesto yayınlamıştı. 2012 yılındaki duruşmasında mahkemenin yetkilerini çok kültürlülüğü destekleyen Norveç siyasi partilerinden aldığını ifade etti ve Norveç mahkemelerini tanımadığını belirtti. Nazilerin kullandığı ırkçı selamı veren Breivik, mahkemede eylemleri gerçekleştirdiğini kabul ettiyse de, suçlu olduğunu kabul etmedi.


Breivik, Norveç'te gerçekleştirdiği eylemleri kabul ettikten sonra idam ya da müebbetin ceza yasalarında bulunmaması nedeniyle maksimum 21 yılla yargılanacak. Ancak serbest kaldığında toplum için tehlike oluşturmaya devam edebileceği yönünde bir karar verilirse, cezası her 5 yılda bir 5 yıl daha uzatılabilecek.



Anders Behring B, 24 Ağustos 2012 tarihinde yapılan karar duruşmasında 21 yıl hapis cezasına çarptırılmıştır. En ağır ceza olan 21 yıl hapse mahkûm edilen Breivik'in cezası müebbete çevrilebilecektir. Breivik bu cezanın en az 10 yılını yattıktan sonra durumu her 5 yılda bir yeniden değerlendirmeye alınacak. Karar, Breivik’in belli aralıklarla durumunun değerlendirilmesinin ve bu yolla ömür boyu hapiste kalmasının da önünü açıyor.


 




Nijerya'da Müslümanlar böyle katledildi



NİJERYA'DA MÜSLÜMANLAR BÖYLE KATLEDİLDİ



Müslümanlarla Hristiyanlar arasında gerginliğin sürdüğü Nijerya'da, silahsız Müslümanlar sokak ortasında yan yana diziliyor.


Ardından yere yatırılıyor ve keleşle tek tek öldürülüyorlar. Geçtiğimiz haftalarda El Cezire televizyonunun, güvenlik güçlerini sokak ortasında silahsız Müslümanları infaz ederken gösteren bir video yayınlamasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında 17 görevli gözaltına alındı. İzleyenlerin kanını donduran görüntülerde, ağırlıklı olarak Müslümanların yaşadığı kuzey bölgesinde polis ve askerlerden oluşan bir özel birim görevlileri, Nijerya genelinde şeriat kanunlarının hakim olmasını isteyen Boko Haram adlı bir grubun üyeleri oldukları bildirilen Nijeryalıları tek tek öldürüyor.


Görüntülerde Nijeryalı polis ve askerler, düzenledikleri baskınlarda yakaladıkları gençleri ve engelli insanları işlek bir caddede yüz üstü yere yatırıp kalaşnikoflarla vuruyor. Uluslararası kamuoyunu şoke eden olayın, geçtiğimiz yılın Temmuz ve Ağustos aylarında Nijerya'nın kuzeyinde Boko Haram grubuyla polis arasında çıkan çatışmaların ardından yaşandığı öne sürülüyor. Borno, Yobe, Kano ve Bauchi eyaletlerindeki çatışmalarda yaklaşık bin kişi hayatını yitirmişti. Olaylar Nijerya'da Batı tarzı eğitimin yasaklanmasını isteyen Boko Haram üyelerinin bir polis karakoluna saldırmasının ardından alevlenmişti. Haber metninin orjinal linki:




http://www.internethaber.com/muslumanlar-boyle-katledildi-234352h.htm